Super Bowl Dip Salsa
Super Bowl Dip Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 685 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 2,04 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ser topiony, zieloną cebulę, chipsy tortilla i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 158 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Super Bowl Tomatillo Salsa Verde, Świeże pomidory i awokado Salsa Na Super Bowl (Go Hawks!), oraz Czwarty i długi-dziki indyk robi Super koktajl na Super Bowl.
Instrukcje
W powolnej kuchence ustawionej na duże ciepło, umieść ser topiony i mleko. Przykryć i, mieszając od czasu do czasu, gotować, aż ser się stopi i dobrze wymieszać z mlekiem.
Umieść mieloną kiełbasę wieprzową na średniej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Wymieszać w białej cebuli. Gotować i mieszać, aż cebula będzie przezroczysta.
Zdjąć z ognia i odsączyć.
Mieszamy kiełbasę z serem. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Wymieszać w salsie i czarnej fasoli. Kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, około 1 godziny.
Udekoruj zieloną cebulą i podawaj z chipsami tortilla.