Suflet Cytrynowy

Suflet Cytrynowy
Suflet cytrynowy to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 121 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, sok z cytryny, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Suflet Cytrynowy, Suflet Cytrynowy, oraz Suflet Cytrynowy.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do najniższej możliwej pozycji. Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Tłuszcz 8 (6-uncja) ramekins, i kurz lekko z 2 łyżki cukru; przechowywać w lodówce na blasze do pieczenia, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Mleko oparzyć i skórkę z cytryny na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MlekoMleko
4
Zdjąć z ognia i ostudzić.
5
Z mikserem elektrycznym, ubić pozostałe 1/2 szklanki cukru i 2 żółtka w dużej misce 3 do 4 minut lub do lekkiego i puszystego, skrobanie w dół strony miski kilka razy. (Wyrzucić trzecie żółtko.) Stopniowo wymieszać w mące aż do wymieszania, skrobanie w dół strony miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6
Dodać mieszaninę mleka do mieszaniny jaj i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
7
Dodać sok z cytryny i sól; umieścić mieszaninę z powrotem na małym ogniu (lub w podwójnym kotle), i gotować, stale mieszając, o 3 protokół lub aż gęsty i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
8
Zdjąć z ognia i całkowicie schłodzić. (Możesz przygotować przepis do tego punktu do 2 dni wcześniej i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed gotowaniem.)
9
Ubij białka ze śmietaną tatarską w osobnej misce ze średnią prędkością przez około 10 sekund. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i pokonaj 1 do 2 minut lub do miękkich szczytów. (Nie przegryzaj; jeśli białka wydają się suche i ziarniste, są przegryzane.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
10
Wymieszaj około 1/4 białek do schłodzonej mieszaniny jaj, aby ją rozjaśnić. Delikatnie złóż pozostałe białka, używając gumowej szpatułki, aż do włączenia. Nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
11
Mieszankę delikatnie wlać do przygotowanych Pucharów sufletowych na brzeg. Aby pomóc suflety prawidłowo wstać, uruchomić palcem wokół krawędzi naczynia do wycierania krawędzi.
12
Piec w 400 przez 10 minut; zmniejszyć ogień do 350, i nadal piec 4 minuty lub aż Na zewnątrz jest ustawiony i środek jest lekko luźne, gdy wstrząśnięty i suflet wzniósł się nad naczyniem. Posypać cukrem pudrem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn