Steki Z Szynki Glazurowanej Pomarańczowo

Steki Z Szynki Glazurowanej Pomarańczowo
Steki z szynki o pomarańczowej glazurze mogą być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 304 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu. Za $2.11 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. 25 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Mieszanka soku pomarańczowego, steków z szynki, syropu klonowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 73%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Glazurowane Steki Z Szynki, Proste Kolacje: Steki Z Szynki Z Marmolady Gruszkowej, oraz Szynka Pomarańczowa.

Instrukcje

1
W małej misce połącz marmoladę, syrop, sok pomarańczowy i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Grilluj steki z szynki pod przykryciem na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ognia przez 3-4 minuty z każdej strony lub do podgrzania, od czasu do czasu szczotkując mieszanką Marmolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z SzynkiStek Z Szynki
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to moje najlepsze typy steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Bench Sonoma Coast Pinot Noir. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Szczupły, żywy i zachwycający. Pochodzi głównie z Winnicy Sangiacomo Amaral Ranch na wybrzeżu Sonoma Ava. To wino o chudej, eleganckiej strukturze i żywej kwasowości, przypominające Burgundy.It uzupełnia bogate sosy, pieczone mięsa i uwielbia być łączony z drobiem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn