Stek z sera Pittsburgh wymaga około 55 minut od początku do końca. Za 5,43 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1421 kalorii, 47g białka, oraz 93g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i podnieś rib-eye, pomidorki koktajlowe, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 84%. Ten wynik jest ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Stek Z Serem Pittsburgh, Sałatka Z Pittsburgha, oraz Ziemniaki Pittsburgh.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszaj ocet i cukier w dużej misce, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Dodaj cebulę, musztardę, nasiona selera, sól selera oraz sól i pieprz do smaku. Powoli ubijaj olej, aż zemulguje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sól Selerowa
Nasiona Selera
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3 łyżki Obranej Czarnej Soczewicy (urad Dal)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodaj kapustę i marchewkę i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
5
Pozostaw w temperaturze pokojowej na 15 minut przed podaniem.
6
Podgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
W średniej misce wrzuć pomidory do oleju rzepakowego i dopraw solą i pieprzem do smaku. Grilluj, aż zwęglą się i zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
8
Przełóż je do miski, dodaj czosnek, cebulę, oliwę i tymianek i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
9
Pozostaw w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem.
10
Podgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
11
Posmaruj plastry ziemniaków olejem z obu stron i dopraw solą i pieprzem do smaku. Grilluj z obu stron na lekko złoty kolor i po prostu ugotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
3 łyżki Obranej Czarnej Soczewicy (urad Dal)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
12
Posmaruj stek z obu stron olejem i dopraw solą i pieprzem do smaku. Grilluj na złoty kolor i zwęglony z obu stron i ugotowany do średnio wysmażonego wysmażenia, około 6 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
3 łyżki Obranej Czarnej Soczewicy (urad Dal)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
13
Wyjmij steki z grilla na deskę do krojenia i odstaw na 10 minut przed pokrojeniem w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Kasztany Wodne, Julienne
14
Połóż pokrojone mięso na folii aluminiowej i posyp plasterkami sera. Włóż z powrotem na grill, zamknij pokrywę i gotuj, aż ser zacznie się topić, około 45 sekund. Mięso kopca na dnie chleba i na wierzchu z ziemniakami, pomidorowym smakiem i sałatką coleslaw. Przykryj wierzch chleba i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sos żurawinowy, Do Podania
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Procent Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować, jest Juve Y Camps Pinot Noir Brut rosé. Ma 4,1 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Ta cava uwodzi jasnym wiśniowo-czerwonym kolorem i pięknym musowaniem. Odzwierciedla charakter odmiany, z nutami wiśni i truskawek otoczonymi miodem, tostowym chlebem i lekką kwiecistością. Jest intensywny, świeży i żywiołowy w ustach, z bogatym, aromatycznym wykończeniem. Dobrze komponuje się z makaronem, wędlinami, japońskimi potrawami i wypiekami.