Specjalność rybaka
Przepis na specjalność Rybaka można przygotować w około 20 minut. Ten przepis zawiera 3 porcje z 368 kalorii, 28g białka, oraz 20g tłuszczu każdy. Za 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga jajek, przyprawy cytrynowo-pieprzowej, filetów z okonia i oleju roślinnego. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i pescatarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Małże gotowane na parze w bulionie pomidorowym: specjalność Jersey Shore, Małże gotowane na parze w bulionie pomidorowym: specjalność Jersey Shore, oraz Kotlet z kurczaka Max ' s Specialty z puree ziemniaczanym z szałwią i młodym szpinakiem.
Instrukcje
W płytkiej misce ubij jajka i 2 łyżeczki pieprzu cytrynowego. Zanurz filety w mieszance jajecznej, a następnie posmaruj okruchami krakersów.
Posyp pozostałą cytryną-pieprzem. Na patelni podgrzej 1/4 cala. oleju. Smażyć filety przez 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, aż ryby łatwo się łuszczą widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Dojrzałe nuty ciemnej wiśni, czerwonej porzeczki i czekolady poprzedzają pikantne nuty dzikiego tymianku, wrzośca i ziemi. Giętkie taniny wypełniające usta nadają głębi podniebieniu, a świeżość i kwasowość czerwonych jagód zachowują piękną długość, skupienie i równowagę.