South African Brown budyń jest Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni afrykańskiej. Mieszanka dżemu morelowego, wanilii, destylowanego octu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Budyń Południowoafrykański, Malva Budyń, Południowoafrykański Deser Pieczony, oraz Sambal Południowoafrykański.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Beat 2 szklanki cukru i jaj z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż lekkie i puszyste. Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, ocet i dżem morelowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Dżem Morelowy
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Wlać 2 szklanki mleka i mieszać, aż dobrze połączone. Łyżka ciasto do nasmarowanej, 2 quart piekarnik dowód naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 do 70 minut, lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Pieczony budyń przebić kilka razy szaszłykiem lub widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Umieść 1 szklankę cukru, wody, 1 szklankę mleka, masła i wanilii w rondlu i wymieszaj na średnim ogniu. Gdy mieszanina dojdzie do wrzenia usuń ją z ognia i powoli wlej mieszaninę na gorący budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód Cytrusowy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Dodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
African świetnie komponuje się z Pinotage ' em, Rieslingiem i Chenin Blanc. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Możesz spróbować wina z rodziny Man Pinotage. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 10 dolarów za butelkę.