Sos Sałatkowy Z Papryki

Sos Sałatkowy Z Papryki
Sos sałatkowy z papryki może być tylko bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Za 84 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka nasion selera, majonezu, sosu pieprzowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Zielona sałatka z ostrym dressingiem czosnkowym z papryki, Sałatka z grillowanego steku z boku z dressingiem z wędzonej papryki, oraz Sałatka z grillowanego steku z boku z dressingiem z wędzonej papryki.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze siedem składników za pomocą drucianej trzepaczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Podawać na sałacie. Przechowuj resztki w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Bien Nacido Estate Chardonnay z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 53 dolarów za butelkę.
Bien Nacido Estate Chardonnay
Bien Nacido Estate Chardonnay
Zapraszające aromaty cytryny Meyera, rumianku i pokrojonej słomy wyskakują ze szklanki. Jasne wejście daje gęste i energetyczne podniebienie, które jest prostymi liniami i przepyszną mineralnością. 
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn