Sos Sałatkowy Z Nasion Selera

Sos Sałatkowy Z Nasion Selera
Sos sałatkowy z nasion selera trwa z grubsza 10 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 4G tłuszczu i w sumie 70 kalorii. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Ten przepis z Taste of Home wymaga nasion selera, majonezu, cukru i octu z czerwonego wina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka z korzenia selera, rzodkiewki i rzeżuchy z dressingiem z gorczycy, Dressing Z Nasion Selera, oraz Kremowy Dressing Z Nasion Selera.

Instrukcje

1
W małej misce ubij majonez, cukier, cebulę, ocet i nasiona selera. Przykryj i wstaw do lodówki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
MajonezMajonez
OcetOcet
CebulaCebula
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Ogony Homara AustralijskiegoOgony Homara Australijskiego

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Zrównoważony i złożony, Napa Valley Chardonnay składa owoce z kilku winnic w AVA, łącząc bujną, odważną dojrzałość Doliny Środkowej z bogactwem i głębią Carneros. Jasne, złote owoce otwierają nos, zaokrąglone nutami miodu, karmelu, przypraw do pieczenia i tostów. Odważne wejście cytryn i dojrzałego jabłka rozwija wagę i lepkość, gdy ewoluuje przez usta. Wkład beczki pozostawia wrażenie prawie słodkich migdałów na finiszu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Magazyn