Sos słodko-kwaśny
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego, wegetariańskiego lacto ovo i wegańskiego przystawki ? Dressing słodko-kwaśny może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis pozwala na przygotowanie 24 porcji, każda zawiera 78 kalorii , 0 g białka i 2 g tłuszczu . Za 14 centów za porcję przepis ten pokrywa 0% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ocet, syrop kukurydziany, sól i kilka innych składników, możesz go przygotować. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 10 minut . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest ulepszone. Podobne przepisy to Wielkanocne gniazdo słodkie ciasto z kwaśną śmietaną-lukrem królewskim i pistacjami , Słodko-kwaśny dip z bakłażana La Nonny i Super szybkie pikantne słodko-kwaśne krewetki .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj cukier i przyprawy.
Dodaj ocet; mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Wymieszaj olej i syrop kukurydziany, aż dobrze się połączą. Przechowuj w lodówce.