SOS Grzybowo-Miodowy Lager
SOS Grzybowo-miodowy Lager trwa 50 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis ma 70 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Za $1.18 za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 2 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby baby portobello, miód, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako napój. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Tempeh w obfitym sosie Grzybowo-Lagerowym, SOS Lager, oraz Małże w Lager.
Instrukcje
Rozpuść niesolone masło na patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotkę, czerwoną cebulę, czosnek i grzyby; gotuj i mieszaj, aż grzyby zaczną oddawać płyn, około 10 minut.
Wlej piwo na patelnię; gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 10 minut.
Dodaj gałązki rozmarynu i dodaj przyprawę Cajun. Dusić kolejne 5 minut. Dodaj miód. Wyłącz ogrzewanie i pozwól sosowi nieco ostygnąć przed użyciem.