Sos do makaronu warzywnego wymaga z grubsza 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis serwuje 14 i kosztuje 75 centów za porcję. Ten sos ma 211 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Przynosi ci smak domu. Mieszanka papryki, papryki, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z łyżką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Pastan warzywny w białym sosie / easy veg pastan w białym sosie, Makaron Z Sosem Z Pieczonych Warzyw, oraz Sos Do Makaronu Z Pieczonymi Warzywami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku podsmaż cebulę, zieloną paprykę i seler na oleju, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Warzywa
Seler
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj oliwki i czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Oliwki
3
Rozpuścić bulion w gorącej wodzie; dodaj do mieszanki warzywnej. Dodaj sos pomidorowy, pomidory, koncentrat pomidorowy, pieczarki, bazylię, oregano, sól w razie potrzeby i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Sos Pomidorowy
Grzyby
Warzywa
średnie Ciasto Dyniowe Każda)
Pomidor
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pieprz
Bazylia
Woda
Sól
4
Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając.