Sos Do Maczania W Tempurze

Sos Do Maczania W Tempurze
Sos do zanurzania w tempurze może być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu i w sumie 28 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 33 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes wymaga granulek dashi, mirin, sosu sojowego i wody. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To działa najlepiej jako hor d ' oeuvre, i odbywa się w przybliżeniu 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy obejmują Przepis na homara Tempura (z sosem do maczania), Cajun Tempuran Okra z sosem do maczania szalotki, oraz Tempura krewetkowa z sosem sojowym.

Instrukcje

1
W małym rondlu zagotuj wodę. Dodaj dashi i gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
DashiDashi
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdejmij z ognia i dodaj mirin i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruinart Brut rosé (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 56 dolarów za butelkę.
Ruinart Brut Rose (półbut)
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn