Sos do kiełbasy wiejskiej może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,23 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 55g tłuszczu i w sumie 712 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Mieszanka ciepłych herbatników, mleka, śmietany i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Herbatniki maślane z sosem z kiełbasy wiejskiej, SOS Wiejski (Sos Śmietanowy), oraz Kurczak z sosem wiejskim dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Na ciężkiej patelni zrumienić i pokruszyć kiełbasę na średnim ogniu, aż do całkowitego ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Odcedź i odstaw na bok. Na tej samej patelni połącz zupę i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj musztardę, przyprawioną sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia. zmniejszyć ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Musztarda
4
Dodaj kiełbasę i śmietanę. Dusić do podgrzania (nie gotować).