SOS Czekoladowo-Rumowy

SOS Czekoladowo-Rumowy
SOS czekoladowo-rumowy może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 231 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 76 centów za porcję, dostajesz sos, który serwuje 2. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka kakao, skrobia kukurydziana, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Gofry z ciemnej czekolady z sosem z białej czekolady i bitą śmietaną czekoladowo-Espresso, oraz Czekoladowy makaron z sosem czekoladowo-orzechowym, wiórkami z białej czekolady i świeżymi jagodami.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w małym rondlu. Stopniowo wymieszać z syropem kukurydzianym i rumem. Gotować, ciągle mieszając, na średnim ogniu, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubego Cukru1/2 Szklanki Grubego Cukru
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn