Socca (Prowansalski Pikantny Naleśnik Z Ciecierzycy) - Bezglutenowy

Socca (Prowansalski Pikantny Naleśnik Z Ciecierzycy) - Bezglutenowy
Socca (Provencal Pikantny naleśnik z ciecierzycy) - bezglutenowe może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 69 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mąkę z ciecierzycy, pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Food.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 92%. Podobne przepisy to Ciasto marchewkowe Socca (bezglutenowe, wegańskie, wolne od Soi), Bezglutenowa Dziczyzna Daube Provencal, oraz Wegańska jajecznica z ciecierzycy" jajka " z szybkim Haszem (bez jaj, bez soi + bezglutenowe).
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia31
Magazyn