Snapper Piccata

Snapper Piccata
Snapper Piccata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 229 kalorii, 35g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kapary, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest świetne. Spróbuj Dorsz Piccata, Chicken Piccata, oraz Chicken Piccata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Filety posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
3
Dodaj filety na patelnię i gotuj od 3 do 4 minut z każdej strony lub do momentu, gdy filety łatwo się płatkują podczas testowania widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjmij filety z patelni; utrzymuj ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać wino i sok na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub do lekko grube, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać kapary i pietruszkę. Łyżka sosu równomiernie na filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
SokSok
SOSSOS
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podawać z: Pietruszkowym makaronem z masłem
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MakaronyMakarony

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W14 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn