Snapper Piccata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 229 kalorii, 35g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kapary, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest świetne. Spróbuj Dorsz Piccata, Chicken Piccata, oraz Chicken Piccata dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Filety posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
3
Dodaj filety na patelnię i gotuj od 3 do 4 minut z każdej strony lub do momentu, gdy filety łatwo się płatkują podczas testowania widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Wyjmij filety z patelni; utrzymuj ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać wino i sok na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub do lekko grube, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać kapary i pietruszkę. Łyżka sosu równomiernie na filety.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.