Smażone ogórki z sosem do maczania Ranczo

Smażone ogórki z sosem do maczania Ranczo
Smażone ogórki z sosem do maczania Ranczo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka pietruszki, maślanka, złota mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Smażone " ogórki z sosem Southwest Ranch, Smażone Ogórki I Pikantny Sos Do Zanurzania, oraz Chrupiące smażone ogórki kiszone z sosem maślanym.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki sosu do zanurzenia aż dobrze wymieszane. Okładka; przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pat ogórki suche ręcznikami papierowymi. W płytkiej misce wymieszać 1 szklankę maślanki i 2 łyżki sosu pieprzowego. W innej płytkiej misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą i przyprawę Cajun.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun
Ostry SosOstry Sos
MaślankaMaślanka
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W głębokiej frytkownicy lub ciężkim rondlu podgrzej 2 do 3 cali oleju do 177°. zanurz marynaty w mieszaninie maślanki, a następnie pokryj mieszaniną mąki. Pracując w małych partiach, smażyć ogórki kiszone około 2 do 3 minut lub do złotego koloru i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
FrytkownicaFrytkownica
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Odcedzić na papierowych ręcznikach; natychmiast posypać 2 łyżeczkami soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Smażone ogórki podawać na ciepło z sosem do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaPrzyprawa CajunPrzyprawa Cajun9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.słoik koperek ogórki kiszone, osuszonesłoik koperek ogórki kiszone, osuszone2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweZłota mąka uniwersalnaZłota mąka uniwersalna12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekany świeży koperposiekany świeży koper12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszki włoskiej (płaskolistnej) posiekana świeża natka pietruszki włoskiej (płaskolistnej)1Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasos z czerwonej paprykisos z czerwonej papryki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól do obramowania szkłasól do obramowania szkła2Batoniki toffi Heathsól do obramowania szkłasól do obramowania szkła2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę8krewetki i żyłkiOlej roślinny do głębokiego smażeniaOlej roślinny do głębokiego smażenia1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoocet białyocet biały12 łyżeczki czosnku w proszkuSos WorcestershireSos Worcestershire2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka kukurydziana żółtamąka kukurydziana żółta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn