Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj pysznego bakłażana cioci Ann. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 46 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka papryki, oregano, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 40%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Bakłażan Relish, Bakłażan Pieprz Relish, oraz Granat Bakłażan Relish podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku połącz warzywa, oliwki, czosnek, sos pomidorowy, wodę, oregano i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Pomarańcza, Skórka
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Batoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno Posiekane
1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna I Mielony Pieprz
2
Wymieszać z ketchupem, octem, cukrem w razie potrzeby i ostrym sosem pieprzowym. Gotować, odkryte, około 5 minut dłużej lub do lekko zgęstnieje. Super. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli