Smażony Homar

Smażony Homar
Smażony Homar zajmuje około 40 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 4 porcje z 511 kalorii, 25g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za 5,76 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką nasiona selera, cukier, ogony homara i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, który jest solidny. Homar Lepki Smażony Ryż, Gotowane ogony homara i smażona Ostryga z puree z Mango i awokado, oraz Restauracje w pobliżu Weight Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj mąkę, sól, czarny pieprz, cukier, sól cebulową, sól czosnkową, pietruszkę, nasiona selera, paprykę i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Nasiona SeleraNasiona Selera
Dodatkowy Sos Taco OpcjonalnieDodatkowy Sos Taco Opcjonalnie
Po 3 łyżki Posiekanej Słodkiej Papryki Czerwonej, żółtej I PomarańczowejPo 3 łyżki Posiekanej Słodkiej Papryki Czerwonej, żółtej I Pomarańczowej
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
6 Małych Ziemniaków Odmiany Yukon Gold, Pokrojonych W Bardzo Cienkie Plasterki6 Małych Ziemniaków Odmiany Yukon Gold, Pokrojonych W Bardzo Cienkie Plasterki
Lody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, OpcjonalnieLody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki Mąki Cukierniczej (1/2 Funta)1 1/2 Szklanki Mąki Cukierniczej (1/2 Funta)
1/2 Szklanki Mąki Cukierniczej1/2 Szklanki Mąki Cukierniczej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Cukru (3 1/2 Uncji)1/2 Szklanki Cukru (3 1/2 Uncji)
2
W innej małej misce wymieszać mleko i jajka, dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zachowane Tłuszcze Wołowe Lub Roztopione MasłoZachowane Tłuszcze Wołowe Lub Roztopione Masło
1-1/2 Szklanki Mleka Ryżowego1-1/2 Szklanki Mleka Ryżowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3/4 Szklanki Mleka W Temperaturze Pokojowej3/4 Szklanki Mleka W Temperaturze Pokojowej
3
Wlej olej na patelnię lub frytkownicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (10,5 Uncji) Zagęszczonego Sosu Do Kurczaka1 Puszka (10,5 Uncji) Zagęszczonego Sosu Do Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj
4
Rozgrzej olej do wysokiej temperatury, około 400 stopni F (200 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (10,5 Uncji) Zagęszczonego Sosu Do Kurczaka1 Puszka (10,5 Uncji) Zagęszczonego Sosu Do Kurczaka
5
Pokrój ogony homara na kawałki wielkości kęsa. Zanurz kawałki homara pojedynczo w mieszance jajecznej, a następnie w mieszance mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Lody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, OpcjonalnieLody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, Opcjonalnie
1 Opakowanie (16 Uncji) Makaronu Cellentani Lub Spiralnego1 Opakowanie (16 Uncji) Makaronu Cellentani Lub Spiralnego
Zachowane Tłuszcze Wołowe Lub Roztopione MasłoZachowane Tłuszcze Wołowe Lub Roztopione Masło
6
Umieść kawałki homara pojedynczo na patelni lub frytkownicy. Gotuj, aż Homar się zarumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to moje najlepsze typy homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów z pewnością również trafi w sedno. Jednym z win, które można spróbować, jest Simonnet-Febvre Chablis Mont de Milieu Premier Cru. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 51 dolarów.
Simonnet-Febvre Chablis Mont de Milieu Premier Cru
Simonnet-Febvre Chablis Mont de Milieu Premier Cru
Jest to wino mineralne i złożone o wysokiej jakości, wytrawne, jędrne i złożone z egzotycznymi aromatami owoców. Usta są okrągłe z nutą masła i piękną mineralnością na wykończeniu. Wykonane z winorośli o średnim wieku 35 lat i leżakowane w zbiornikach ze stali nierdzewnej przez 12 miesięcy na osadzie. Pij z owocami morza, grillowanymi rybami i białymi mięsami w sosach.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn