Slow-Cooker Orange Melasa BBQ żeberka
Przepis Slow-Cooker Orange Melasa żeberka BBQ jest gotowy w około 8 godzin i 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 643 kalorie, 55g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól, koncentrat soku pomarańczowego, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow-Cooker Orange-Szkliwione Wiejskie Żeberka, Slow Cooker BBQ Pulled Pork, oraz slow-cooker maple chipotle BBQ beef.
Instrukcje
Spray 5-do 6-quart owalne powolne kuchenka z gotowania sprayu. Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Stojak na brojlery natryskowe z natryskiem do gotowania.
Umieść żebra na stojaku. Broil z Topy 5 1/2 cala od ciepła 10 minut.
Tymczasem w średniej misce wymieszaj pozostałe składniki. Żeberka ułożyć w wolnej kuchence; przykryć sosem.
Przykryć; gotować na małym ogniu 8 godzin.
Wyjąć żeberka z powolnej kuchenki do serwowania talerza; przykryć, aby się ogrzać. Odtłuszczone tłuszcze z płynu do gotowania w powolnej kuchence.
Wlać płyn do rondla 2-quart. Gotować na średnim ogniu 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki.