Slow Cooker Cider Pieczeń Wieprzowa

Slow Cooker Cider Pieczeń Wieprzowa
Slow Cooker Cider pieczeń wieprzowa jest bezmleczne napój. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 606 kalorii, 78g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 259 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mielonego pieprzu, wody, cydru jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Slow Cooker Cider Pulled Pork with cider Barbecue Sauce, Powolny Pieczony Brzuch Wieprzowy Z Jabłecznikiem I Soczewicą, oraz Slow Cooker Apple Cider Pulled Pork.

Instrukcje

1
Połącz 1/4 cebuli, 1/2 jabłka i czosnek w misce robota kuchennego. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Przełożyć do powolnej kuchenki wraz z cydrem jabłkowym i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Sól, pieprz, imbir i Mąkę połączyć w płytkim pojemniku. Delikatnie nacisnąć pieczeń na mieszaninę mąki, aby pokryć wszystkie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Zmyć nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Rozgrzać olej na dużej, ciężkiej patelni. Wieprzowinę opłukać na rozgrzanym oleju, obracając ze wszystkich stron na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Umieść rumianą pieczeń w powolnej kuchence i rozrzuć seler i pozostałą cebulę i jabłko na wierzchu. Gotować na niskim poziomie przez 4 godziny, a następnie dodać marchew. Gotować przez dodatkowe 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
7
Ugotowaną pieczeń wyjmij na rozgrzany talerz, ułóż marchewkę wokół pieczenia i podawaj z odcedzonymi sokami z wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia83
Magazyn