Skwiercząca Sałatka z łososia i szpinaku z winegretem sojowym
Skwiercząca Sałatka z łososia i szpinaku z winegretem sojowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $7.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 40g białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, sos sojowy, pastę chile i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Łosoś z sałatką szpinakową i Miso Vinaigrette, Sałatka szpinakowa z łososiem i winegretem Balsamiczno-rozmarynowym, oraz Sałatka szpinakowa z wędzonym łososiem, grzankami z bajgla i winegretem cytrynowo-kaparowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
2
Aby przygotować dressing, połącz pierwsze 8 składników w małej misce i dobrze wymieszaj trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Aby przygotować sałatkę, podgrzej 1 łyżeczkę oleju na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać grzyby i 1 szklanka cebuli; podsmażyć 8 protokół. Wymieszać kukurydzę; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Cebula
Kukurydza
5
Umieść rybę na wyłożonej folią blasze do pieczenia; równomiernie posmaruj 1 łyżeczką oleju. Broil 8 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
6
Umieść 2 szklanki szpinaku na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z 1/4 szklanki kiełków fasoli, 1/4 szklanki czerwonej papryki, 1/2 szklanki mieszanki grzybów, i 1 filet.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.