Simple Shepherd ' s Pie
Przepis Simple Shepherd ' s Pie jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 15 minut i jest zdecydowanie niesamowity bezglutenowy opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 238 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka mleka, kukurydzy, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto pasterskie Paleo, Simple Shepherd ' s Pie, oraz Simple Shepherd ' s Pie podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średniego-niskiego i gotować na wolnym ogniu do miękkości, około 20 minut; odcedzić.
Ziemniaki rozgnieść z 2 łyżkami margaryny; wymieszać z mlekiem. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać 2 łyżki margaryny na dużej patelni na średnim ogniu; wymieszać z cebulą i podsmażyć, aż cebula będzie przezroczysta, około 5 minut.
Rozłóż cebulę równomiernie na dnie 9x13-calowego naczynia do pieczenia.
Gotuj i mieszaj mieloną wołowinę na tej samej patelni na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa, rozbijając duże kawałki, około 5 minut.
Wyłożyć wołowinę na naczyniu do pieczenia równomiernie na warstwie cebuli.
Zetrzyj patelnię; umieść kukurydzę i kremowaną kukurydzę na patelni na średnim ogniu i gotuj i mieszaj, aż będzie bąbelkowo, około 5 minut.
Wlać mieszankę kukurydzy na wołowinę w naczyniu do pieczenia.
Puree ziemniaczane rozprowadzić na mieszance kukurydzianej; dorzucić pozostałe 4 łyżki margaryny.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka będzie bąbelkowa i lekko rumiana na brzegach i margaryna się roztopi, około 30 minut.