Sichuan Red-Duszona Wołowina
Sichuan Czerwona duszona wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 691 kalorii, 41g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać tłuste duszenie wołowiny, sos sojowy, kolendra do dekoracji, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dorsz Duszony W Syczuanie, Dorsz Duszony W Syczuanie, oraz Sichuan Duszone Policzki Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić wołowinę na kawałki 1 do 2 cali.
Pokroić szalotki na 2 lub 3 cale sekcje.
Podgrzać oi w garnku do gulaszu na średnim ogniu. Gdy jest gorąco, dodaj pastę z fasoli chili i smaż przez 30 sekund, aż pasta zacznie pachnieć.
Dodaj Czas, wołowina, wino,imbir, szalotki, sosy sojowe, i przyprawy. Doprowadzić płyn do wrzenia; następnie wyłączyć ogień i delikatnie gotować na wolnym ogniu, aż wołowina będzie miękka, o 1 1/2 do 2 godzin.
Gdy wołowina jest już prawie gotowa do gotowania, obierz daikon.
Dodaj warzywa do wołowiny, dodając wodę, jeśli to konieczne, aby płyn pokrył wszystkie elementy. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż będzie miękka.
Dekoruj posiekaną kolendrą.