Ser Szpinakowy Enchiladas
Przepis szpinak ser Enchiladas jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz karton ser ricotta, kukurydzę, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Enchiladas ze szpinakiem i serem, Enchiladas ze szpinakiem i serem - 5 punktów, oraz Enchiladas ze szpinakiem i fasolą Pinto z serem Cotija dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć ricotta, szpinak, kukurydza, 1 szklanka mozzarella i substytut jajka. Łyżka około 1/2 szklanki na każdej tortilli; zwinąć szczelnie.
Miejsce, szew strona w dół, w 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
W małej misce, połączyć pomidory, sos pomidorowy i bazylia; łyżka na tortille.
Posypać parmezanem i pozostałym serem mozzarella.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 375° przez 35 minut lub do ogrzania.