Seared przegrzebki Nicoise może być tylko danie główne szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz musztardę dijon, oliwę z oliwek, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki sezamowe i stek Teriyaki z sałatką z kapusty pieczonej, Smażony Tuńczyk Niçoise, oraz Sałatka Z Tuńczykiem Nicoise dla podobnych receptur.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.