Sałatka ze zbiorów z boczkiem Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 245 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka radicchio, gorgonzoli, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jesienna Sałatka z ciepłym boczkiem klonowym Vinaigrette, Sałatka Z Winegretem Żurawinowym, oraz Sałatka z winegretem wiśniowym.
Instrukcje
1
Dodać vinaigrette: w dużej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wyjąć łyżką szczelinową do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć. Wyrzucić wszystkie, ale 2 łyżki. tłuszcz z bekonu. Kiedy boczek jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, kruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
3
Tuż przed podaniem podgrzać tłuszcz boczku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z Boczku
4
Dodaj szalotkę i gotować, mieszając, do miękkości, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
5
Wlać do miski i energicznie ubić oliwę z oliwek, ocet, miód i musztardę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Musztarda
Ocet
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
6
Zrobić sałatkę: w dużej misce do serwowania wrzucić endywię, radicchio, gruszki i pokruszony boczek.