Sałatka Ze Szpinaku Pomarańczowego

Sałatka Ze Szpinaku Pomarańczowego
Sałatka ze szpinaku pomarańczowego to bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Za 97 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 12g białka, oraz 16G tłuszczu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Mieszanka cebuli, mandarynek, boczku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jabłko mandarynka pomarańcza Gruszka i szpinak feta Sałatka z pomarańczowym dressingiem makowym, Sałatka Pomarańczowo-Szpinakowa, oraz Sałatka Pomarańczowo-Szpinakowa.

Instrukcje

1
Na małej ciężkiej patelni rozpuść cukier na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj migdały i wymieszaj, aby pokryć. Gotuj i mieszaj 3-5 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
3
Rozłóż na natłuszczonym arkuszu folii; w razie potrzeby rozerwij się.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpreadSpread
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
W dużej misce połącz Rzym, szpinak, pieczarki, ser, czerwoną cebulę, boczek i pomarańcze.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
PomarańczowyPomarańczowy
RomaineRomaine
SzpinakSzpinak
SerSer
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BowlBowl
5
Do dressingu w blenderze wymieszaj ocet, cukier, cebulę, musztardę i sól; przykryj i przetwarzaj do wymieszania. Podczas przetwarzania stopniowo dodawaj olej stałym strumieniem. Dodaj mak.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
MusztardaMusztarda
OcetOcet
CebulaCebula
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BlenderBlender
6
Polej sałatkę dressingiem i wrzuć do płaszcza.
7
Posyp cukrem migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowane MigdałyKandyzowane Migdały
8
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jedno wino można spróbować jest trzy kije Durell Winnicy pochodzenia Chardonnay. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Trzy Kije Durell Winnica Pochodzenie Chardonnay
Trzy Kije Durell Winnica Pochodzenie Chardonnay
Białe złoto w kieliszku z aromatami kwiatu cytryny i świeżej figi, to wino oferuje orzeźwiające podejście do Winnicy Durell. Fermentowane w betonowych jajach wino wykazuje charakterystyczną mineralność Durella zestawioną z gładkim i okrągłym odczuciem w ustach. Starzenie się osadu w beczkach ze stali nierdzewnej rozwija obecność podniebienia, świeże owoce cytrusowe ożywiają wino. Nuty letniej brzoskwini podkreślają długie, soczyste wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Magazyn