Sałatka z estragonu z tuńczykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 342 kalorie, 26g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka pieprzu, estragon, ser provolone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka Z Tuńczyka Z Estragonem, Sałatka Makaronowa Z Estragonem Z Tuńczyka, oraz Sałatka Z Pomidorów, Tuńczyka I Estragonu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszać majonez, pietruszkę, szczypiorek, estragon, skórkę z cytryny, sok z cytryny, musztardę Dijon i pieprz. Delikatnie wymieszać w płatków tuńczyka, przykryć, i przechowywać w lodówce aż schłodzone, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z Kością
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne Nonpareile
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
8 (U-12) Krewetek
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Rozłóż tuńczyka równomiernie na czterech kromkach chleba. Wierzch z pomidorami i serem, jeśli używasz, a następnie wierzch z pozostałymi kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sos żurawinowy, Do Podania
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino można spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.