Sałatka Z Marynowanych Pomidorów

Sałatka Z Marynowanych Pomidorów
Przepis na sałatkę z marynowanych pomidorów można przygotować w około 20 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis ma 67 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 66 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, ocet jabłkowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, który jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z pomidorów, marynowanego melona i Burraty, Sałatka z pomidorów z marynowanym koprem włoskim, oraz Sałatka z pomidorów, ogórków i marynowanej cebuli.

Instrukcje

1
W misce połącz pomidory, zieloną paprykę, cebulę i bazylię; odstawić. W rondelku zagotuj pozostałe składniki. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Usuń przyprawy do marynowania; schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy MarynowanePrzyprawy Marynowane
3
Polej warzywa. Przykryj i wstaw do lodówki co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Wybór podpisu Pedroncelli Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Bogate nuty cytryny, gruszki i miodu w bukiecie prowadzą do świeżych smaków jabłka, cytryny meyer i mango. Mieszanka dwóch partii Chardonnay dodaje zarówno walorów owocowych, jak i złożoności tostowanego dębu. Podkreślone jasną kwasowością wino kończy się chrupiącym, długim, trwałym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn