Gorąca Sałatka z indyka to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 479 kalorii, 12g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy ziemniaczane, indyka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Gorącym Kurczakiem, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Wymieszać indyka, seler, cebulę, pekan, i sól razem w misce do mieszania. Wymieszać z majonezem i sokiem z cytryny, aż do równomiernego wymieszania. Łyżka do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Majonez
Seler
Orzeszki Pekan
Cała Turcja
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Miska Do Mieszania
3
Posypać serem Cheddar, następnie chipsy ziemniaczane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar
Chipsy Ziemniaczane
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, 10 do 12 minut.