Sałatka z grillowanego bakłażana z orzechami włoskimi

Sałatka z grillowanego bakłażana z orzechami włoskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanej sałatki z bakłażana z orzechami włoskimi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 35 i kosztuje 59 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, bakłażany, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka z grillowanego bakłażana z orzechami włoskimi, Fioletowa bazylia i grillowana Sałatka z dyni z orzechami włoskimi, oraz Grillowana Sałatka klinowa Radicchio z soczewicą, miodem i przyprawionymi orzechami włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpal grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Posmaruj plastry bakłażana i jalapeo na całym oleju i doprawić solą. Grill bakłażan na umiarkowanym ogniu, aż ładnie zwęglone i przetargu, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodzieSłodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Przenieść bakłażana do powierzchni roboczej i ostudzić. Grilluj jalapeo, obracając, aż zwęglone i prawie miękkie, o 4 protokół. Obrać i posadzić jalapeo, a następnie drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Pokroić bakłażana w kostkę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
5
W dużej misce, połączyć kolendry, ocet i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6
Dodać bakłażan, jalapeo, pomidory i cebulę, doprawić solą i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Udekoruj orzechami włoskimi i podawaj z grillowanym płaskim chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FlatbreadFlatbread
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia2
Magazyn