Sałatka Z Czarnej Fasoli W Stylu Tajskim

Sałatka Z Czarnej Fasoli W Stylu Tajskim
Jeśli masz około 15 minut do spędzenia w kuchni Sałatka z czarnej fasoli w stylu tajskim może być wyjątkowa bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis do wypróbowania. Za 82 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kukurydzy, ząbków czosnku, kolendry i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to bardzo przystępne przepis dla fanów azjatyckiego jedzenia. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Sałatka Z Czarnej Komosy Ryżowej W Stylu Tajskim, Sałatka Z Czarnej Komosy Ryżowej W Stylu Tajskim, oraz Sałatka Z Czarnej Fasoli W Stylu Bliskowschodnim.

Instrukcje

1
Gotuj kukurydzę zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
2
Przełóż do małej miski; dodaj fasolę, cebulę, seler, czerwoną paprykę, kolendrę i jalapeno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
KolendraKolendra
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
SelerSeler
FasolaFasola
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
W małej misce wymieszaj olej, ocet, sok z limonki, czosnek, imbir i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
OcetOcet
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Polać mieszanką fasoli i wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.

Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Azjatyckie w menu? Spróbuj połączyć się z Rieslingiem, Gewurztraminer i Chenin Blanc. Najlepsze wino do potraw azjatyckich zależy oczywiście od kuchni i dania - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling
Dobrze komponuje się z subtelnie pikantnymi potrawami, a także uzupełnia peklowaną szynkę i wędliny. Ciesz się świeżymi ciętymi owocami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn