Sałatka z arbuza i kopru włoskiego z miodowo-limonkowym winegretem
Sałatka z arbuza i kopru włoskiego z miodowo-limonkowym winegretem wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 95 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Lato. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka pieprzu, arbuza, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z arbuza i awokado z miodowo-limonkowym winegretem, Sałatka Z Arbuza, Fety I Pepity Ze Słodkim Limonkowym Winegretem, oraz Arbuz kantalupa Jagodowa miętowa Sałatka z miodem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników, mieszając trzepaczką. Wymieszać z szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Połączyć koper włoski i arbuza w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arbuz
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Mżawka dressing na mieszaninie arbuza; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arbuz
4
Posypać miętą i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5
Dzieci mogą pomóc: używając plastikowego lub bezpiecznego dla dziecka noża, dzieci mogą kostkować arbuza. Mogą również zrobić vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
Arbuz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos