Sałatka truskawkowo-szpinakowa
Sałatka z truskawkami i szpinakiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, oliwę z oliwek, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka truskawkowa awokado szpinakowa z Truskawkowym winegretem #SundaySupper, Sałatka szpinakowo-truskawkowa z winegretem Truskawkowym, oraz Sałatka ze szpinakiem Truskawkowym z sosem truskawkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać 3/4 szklanki truskawek, octu winnego, bazylii, oliwy z oliwek, cukru, soli i pieprzu do robota kuchennego lub blendera i puree, aż będzie gładka.
Wrzucić szpinak, ser, migdały i pozostałe 1/4 szklanki truskawek w dużej misce i lekko skropić sosem.