Sałatka szparagowa z cytryną i fetą
Sałatka szparagowa z cytryną i Fetanem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, szarą musztardę Poupon dijon, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka cytrynowa Orzo ze szparagami, szpinakiem i fetą, Cytrynowo-czosnkowo-selerowa Sałatka z makaronem z fetą, miętą i ogolonymi szparagami, oraz Grillowane szparagi cytrynowe z fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić o 1/2 cala wody do wrzenia w dużej patelni.
Dodać szparagi; przykryć. Dusić 3 do 4 min. lub aż szparagi będą chrupiące-delikatne; odcedzić. Szparagi opłukać zimną wodą; dobrze osuszyć na papierowych ręcznikach.
W międzyczasie wymieszaj musztardę i sok z cytryny w małej misce. Stopniowo dodawać olej, stale ubijając, aż dobrze wymieszany i zagęszczony.
Na talerzu ułożyć szparagi, polać sosem musztardowym, serem i skórką z cytryny.