Sałatka Formowana Z Limonki Sorbet
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do swojego repertuaru, Sałatka formowana z limonki może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten hor d ' oeuvre ma 90 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Za 46 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i podnieś sorbet limonkowy, polewę z bitą kartonem, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 21%. Spróbuj Formowana Sałatka Z Limonki, Sorbet Lipowy, oraz Sorbet Lipowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie. Mieszaj sorbet, aż dobrze się połączy. Schłodź do syropu.
Łyżka bita polewa do dużej miski. Stopniowo ubijaj mieszaninę żelatyny na niskich obrotach, aż dobrze się połączy.
Wlać do formy o pojemności 12 filiżanek pokrytej sprayem do gotowania. Wstaw do lodówki na 6-8 godzin lub do zestalenia.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Winnica Beaulieu Carneros Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Drobny żółto-zielony złoty kolor. Bogaty, wysunięty owoc silnie przejawia się bogatymi aromatami miodu gruszkowego i ekstraktu waniliowego, z nutami świeżych ziół i marcepanu. Bardzo pełne, bujne smaki ujawniają zintegrowane, typowo Carneros, dojrzałe jabłko i brzoskwiniowe owoce połączone z pikantnymi waniliowo-cynamonowymi elementami dębu. Finisz jest kremowy, okrągły i prażony, ani "charry", ani resiny, Dąb drobno zrównoważył potężne owoce. Jest to luksusowo teksturowane wino o wysokiej zawartości ekstraktu; świetna folia do bogatych dań rybnych, pikantnego kurczaka lub pieczeni cielęcej.