Sałatka cytrusowa z prażonymi nasionami i orzeszkami piniowymi
Sałatka cytrusowa z prażonymi nasionami i orzeszkami piniowymi to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,24 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 6G białka, oraz 30 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę bibb, nasiona sezamu, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Z Mniszka Lekarskiego Z Pestkami Granatu, Orzeszkami Piniowymi I Pieczonymi, Sałatka pomarańczowo-Basmati z orzeszkami piniowymi i nasionami granatu, oraz Sałatka Szpinakowa Z Prażonymi Orzeszkami Piniowymi podobnych receptur.
Instrukcje
1
Delikatnie toast słonecznika i sezamu z orzeszkami piniowymi w małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Sezamu
Orzeszki Sosnowe
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Połączyć szalotkę, przetwory lub miód, Dijon, sok i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory
Szalotka
Ocet
Miód
Sok
3
Ubić oliwę z oliwek extra virgin do emulgacji i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Sałatę połączyć z estragonem, pomarańczą i grejpfrutem, ubrać z nasionami i sosem tuż przed podaniem.