Sałatka Brokułowa Po Chińsku
Sałatka z brokułów w stylu chińskim to chiński przepis, który serwuje 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis ma 244 kalorii, 10g białka, oraz 15g tłuszczu na porcję. Za 98 centów za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 27 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Działa najlepiej jako dodatek, i odbywa się w około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, sos sojowy, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spektakularny wynik spoonacular 95%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Dim Sum Style Gai-Lan (Brokuły Chińskie), Sałatka z rozdrobnionych warzyw i tofu po chińsku, oraz Sałatka Z Brokułów W Stylu Południowym.
Instrukcje
Oddziel brokuły na różyczki wielkości kęsa. Obierz twardą skórę z łodygi i podziel ją na 2-calowe kawałki wycięte skośnie.
Zagotuj 2 1/2 litra wody, 2 łyżki oleju i 1 łyżkę soli.
Dodaj brokuły i gotuj szybko przez 1 minutę; zanurz się w zimnej wodzie, aby nadać kolor; odcedź i umieść na półmisku lub w misce.
W małej misce połącz sos sojowy, ocet, olej sezamowy, 1/4 łyżeczki soli i cukru.
Wlać mieszaninę na brokuły, wrzucić. Ta sałatka może być podawana na ciepło lub na zimno, do wyboru!