Sassy Freezer Slaw
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sassy Freezer Slaw może być ogromnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 28 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka musztardy, nasion selera, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 64 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Spróbuj Sexy łosoś i Sassy Slaw, Light & Sassy Cole Slaw. Nasiona Klon Tempeh Kostki, oraz Zamrażarka Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać rozdrobnioną kapustę i sól razem w durszlaku; odcedzić przez 1 godzinę. Wycisnąć wilgoć z kapusty. Marchew wymieszać z kapustą i podzielić mieszankę kapusty między pojemnikami na kufle.
Wymieszać cukier, ocet, wodę, nasiona selera i suchą musztardę razem w rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia przez 1 minutę. Super.
Wlać schłodzoną mieszaninę octu sos na mieszaninę kapusty, przykryć pojemniki i zamrozić. Odwilż przed podaniem.