Santa Maria Style Tri Tip

Santa Maria Style Tri Tip
Końcówka Tri w stylu Santa Maria może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje 29 centów za porcję. 1845 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać tri-tip pieczeń, oregano, mielony pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Tri-Tip W Stylu Santa Maria, Tri-Tip W Stylu Santa Maria, oraz Santa Maria Style Tri Tip.

Instrukcje

1
Składniki rub wymieszać w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Umieść pieczeń na patelni do pieczenia lub patelni do pieczenia z krawędziami (pomoże to utrzymać pocierać się na całej podłodze).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Posyp rub na mięso ze wszystkich stron i wmasuj rub w mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
4
Przykryć i odstawić na godzinę w temperaturze pokojowej. Przykryj pieczeń folią lub folią i pozostaw w temperaturze pokojowej na godzinę, aby się ochłodzić i pozwolić, aby rub działał magicznie na pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Przygotuj grill: przygotuj grill na gorące bezpośrednie ciepło z jednej strony i pośrednie ciepło z drugiej. (Nawiasem mówiąc, jeśli pracujesz z grillem opalanym drewnem, BBQ Santa Maria tradycyjnie wykorzystuje drewno z czerwonego dębu.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podsmażyć pieczeń ze wszystkich stron, 3-4 minuty na stronę. Uważnie obserwować pieczeń podczas tego procesu, jak jedna strona pieczeń jest zazwyczaj dość tłuste i jak tłuszcz nagrzewa się może kapać w dół i spowodować flary-ups. W przypadku wystąpienia rozbłysków, należy trzymać Trójnik z dala od płomienia.
7
Przenieś pieczeń do chłodnej strony grilla, tłuszczu side up: gdy tri-tip jest wysmarowany ze wszystkich stron, przenieść go z dala od bezpośredniego ciepła i umieścić go tłuszczu side up na stojaku grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Jeśli używasz grilla gazowego z górnym stojakiem, polecam umieszczenie pieczeń na tym stojaku, z aluminiową tacą na Dolnym stojaku pod spodem, aby złapać kapanie tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Jeśli grillujesz na węglu drzewnym lub drewnie, możesz odwrócić pieczeń co kilka minut, aby uzyskać bardziej równomierne ogrzewanie.
10
Staraj się utrzymywać temperaturę grilla od 121° do300.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Przykryj, aby zakończyć gotowanie: przykryj grill i gotuj, aż temperatura wnętrza tri-tip osiągnie 49° dla rzadkiej pieczeni,130 dla średnio-rzadkich i140 dla średnich.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
W tym momencie mięso zajmie od 20 do 40 minut, aby gotować, w zależności od tego, jak gorący jest grill, jak dobrze zrobione chcesz, i wielkość cięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
13
Należy pamiętać, że temperatura wewnątrz będzie nadal rosnąć co najmniej -15° Po wziąć pieczeń off ciepła.
14
Namiot pieczony folią, aby odpocząć: gdy pieczeń osiągnie temperaturę, wyjmij ją z grilla i pozostaw na 10-15 minut, luźno nasączoną folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
15
Pokroić w poprzek ziarna, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Magazyn