Salsa z mango i brzoskwiniami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Mango i brzoskwinia Salsan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje 57 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, brzoskwinie, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Salsa Brzoskwiniowa Z Mango, Salsa Mango-Brzoskwiniowa, oraz Najlepsza Salsa brzoskwiniowa Mango (wegańska, GF) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić wszystkie brzoskwinie, mango, cebula, jalapeno, sok z limonki, olej i kolendra razem w dużej misce. Doprawić solą i pieprzem i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Uwaga kucharza: jeśli owoce są niedojrzałe, wymieszać z sokiem z limonki i 1 łyżką cukru. Odstawić do maceracji na 15 minut przed dodaniem innych składników i chłodzenia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.