Sajgonki Wieprzowe

Sajgonki Wieprzowe
Przepis na sajgonki wieprzowe jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie wielkim bezmleczne opcja dla miłośników wietnamskiego jedzenia. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 76 centów za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 196 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, płatki pieprzowe, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sajgonki Wieprzowe, Sajgonki Wieprzowe, oraz Sajgonki Wieprzowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotować wieprzowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedzić. Wymieszać z marchewką, cebulą, czosnkiem, imbirem, kolendrą, kminkiem, olejem, płatkami pieprzu, solą i pieprzem do zmieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodzieSłodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Puree Z Mango1/4 Szklanki Puree Z Mango
2
Dodać wodę, sos sojowy i cukier. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu przez 3-5 minut lub do odparowania cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
(U-12) Krewetki(U-12) Krewetki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Przenieść do miski; cool. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do schłodzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ogony Homara AustralijskiegoOgony Homara Australijskiego
4
Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
5
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie; dobrze odcedzić. Napełnij płytką miskę wodą. Namocz papier ryżowy w wodzie do momentu, aż będzie giętki, około 30-45 sekund (w zależności od grubości papieru ryżowego); wyjmij, pozwalając na kapanie nadmiaru wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ogony Homara AustralijskiegoOgony Homara Australijskiego
6
Umieścić na płaskiej powierzchni.
7
Warstwa mieszanki mięsnej i makaronu w dół środka; top z romaine. Złóż oba końce nad wypełnieniem; złóż jeden długi bok nad wypełnieniem, a następnie zwinąć mocno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
RomaineRomaine
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Połóż stronę szwu na półmisku. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
9
Przykryj wilgotnymi ręcznikami papierowymi do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
10
Bułki pokroić po przekątnej na pół i podawać ze słodkim sosem chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodki Sos ChiliSłodki Sos Chili
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia49
Magazyn