Sałatka ze szpinaku żurawinowo-orzechowego
Sałatka ze szpinaku żurawinowo-orzechowego zajmuje około 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 13 g tłuszczu i łącznie 152 kalorie . Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 66 centów za porcję. Udaj się do sklepu i kup ser, podarty szpinak, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten hor d'oeuvre. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, lakto ovo wegetariańską i pierwotną . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 64% . Podobne przepisy to Sałatka z kurczakiem i jogurtem greckim z żurawiną i orzechami , pieczona dynia piżmowa, orzechy pekan, bekon, sałatka z zielonego i młodego szpinaku z winegretem z syropem klonowym i niemieckie ciasto cytrynowe z żurawiną, czyli żurawiną Zitronenkuchen .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj szpinak, żurawinę, cebulę, orzechy pekan i ser pleśniowy. W małej misce wymieszaj oliwę, ocet, czosnek, sól i pieprz, aż się połączą.
Skropić sałatkę i wymieszać.