Słodkie Muffinki Malinowe
Słodkie muffinki malinowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis zawiera 12 porcji z 175 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, cukier, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Babeczki z orzechami daktylowymi – te słodkie babeczki z kawałkami orzechów włoskich i daktylami są idealnie ciepłe po wyjęciu z piekarnika, Muffinki Z Czerwonej Maliny, oraz Muffinki Malinowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce połącz mieszankę biszkoptów i cukier.
Pokrój masło, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Mieszaj mleko tylko do zwilżenia (ciasto będzie gęste).
Przełóż około 1 łyżki ciasta na 12 wyłożonych papierem kubków na muffinki. Na wierzch z 1 łyżeczką dżemu. Nałóż pozostałe ciasto (po około 1 łyżce stołowej) na dżem.
Piec w temperaturze 425° przez 12-14 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić na patelniach przez 5 minut.
W międzyczasie w małej misce połącz składniki glazury, aż będą gładkie.
Wyjmij babeczki na ruszt.
Skrop glazurą ciepłe babeczki.