Ryż Hiszpański
Hiszpański ryż może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 142 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oregano, pasta pomidorowa, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 1021 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Mexican Rice (Hiszpański Ryż), Jak: hiszpański ryż, oraz Niskotłuszczowy Ryż Hiszpański dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 na dużej patelni brązowy ryż w oliwie z oliwek, średnio / na wysokim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek. Gotować mieszankę ryżu cebuli, często mieszając, o 4 protokół, lub aż cebula zmięknie. 2 w oddzielnej patelni z sosem doprowadzić bulion do gotowanego na wolnym ogniu.
Dodaj sos pomidorowy, oregano i sól.
Dodać ryż do bulionu. Przynieś na wolnym ogniu. Kryć się. Obniżyć ogień i gotować 15-25 minut, w zależności od rodzaju ryżu i instrukcji na opakowaniu ryżu. Wyłączyć ciepło i odstawić na 5 minut.