Rustykalny Rigatoni
Rustykalny Rigatoni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 926 kalorii. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz łagodny, olej do gotowania, rigatoni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Kuchnia wiejska Włoch": Rigatoni z kalafiorem, Amatriciana-Style Rigatoni, oraz Pieczone Rigatoni I Kiełbasa W Stylu Toskańskim.
Instrukcje
Na dużej głębokiej patelni rozgrzej olej na umiarkowanym ogniu.
Dodać kiełbasę i gotować, obracając, aż rumiane i gotowane przez, o 10 protokół.
Usunąć Gdy kiełbasa będzie wystarczająco chłodna, pokrój ją w plasterki.
Włożyć czosnek i bulion na patelnię i doprowadzić do duszenia.
Dodaj escarole, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Delikatnie wymieszać kiełbasę, fasolę, parmezan, sól i pieprz i gotować na wolnym ogniu 1 minutę dłużej.
Tymczasem, w dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować makaron aż tylko gotowe, o 14 protokół.
Odcedzić i wymieszać z sosem.
Podawać z dodatkiem parmezanu.
Najlepsza fasola: wiele fasoli w puszkach jest rozgotowanych podczas przetwarzania do momentu papki. Okazuje się jednak, że firma Goya konsekwentnie dostarcza ładną, twardą fasolę, która wytrzymuje podgrzewanie bez rozpadu.
Rekomendacja wina: ten prosty makaron w stylu wiejskim będzie w domu z rustykalną czerwienią z Włoch. Wybierz zapakowany w smak, ale zaskakująco niedrogi Salice Salentino z Apulii, gorący, słoneczny obcas włoskiego buta.