Rozdrobniona wieprzowina z fasolą
Shredded Pork with Beans to przepis bezglutenowy i bezmleczny z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 525 kalorii , 35 g białka i 5 g tłuszczu . Za 1,44 dolara za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to przepis w rozsądnej cenie dla fanów amerykańskiego jedzenia. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup czarną fasolę, ryż, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 69% . Wypróbuj Crock Pot Shredded French Dip , Saucy Shredded Barbecue Chicken i Stir-Fried Shredded Chicken and Mushrooms With Balsamic, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W 5-qt. wolnowarze umieść wieprzowinę, fasolę i sos pikantny. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8 godzin lub do momentu, aż wieprzowina będzie miękka. Rozdrobnij wieprzowinę; włóż ją z powrotem do wolnowaru.
Jeśli wolisz, podawaj z ryżem.