Rozdrobniona Sałatka Z Jarmużu
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Rozdrobniona Sałatka z jarmużu może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 12g białka, oraz 23G tłuszczu. Mieszanka sera ricotta, jajko, jarmuż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rozdrobniona Sałatka z jarmużu i pomarańczy, Rozdrobniona Sałatka z jarmużu i śliwek, oraz Rozdrobniona Sałatka z jarmużu z boczkiem i daktylami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na średniej patelni smażyć na średnim ogniu gotować boczek do brązowego i chrupiącego.
Usuń boczek i połóż na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Wylać z patelni wszystkie oprócz 2 łyżek tłuszczu z boczku. Zmniejsz temperaturę do minimum i wlej ocet balsamiczny do tłuszczu z boczku.
Polej jarmuż. Doprawić solą i pieprzem. Wrzucić do herbu i odstawić.
W małej patelni nonstick smażyć na średnim ogniu dodać masło i smażyć jajko słonecznie do góry.
Jarmuż przełożyć do naczynia i ułożyć jajkiem sadzonym, kawałkami pomarańczy, boczkiem i serem ricotta.