Roladki Ze Słodkich Ziemniaków

Roladki Ze Słodkich Ziemniaków
Słodkie bułki ziemniaczane mogą być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 131 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 212 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz aktywne drożdże, przecier ze słodkich ziemniaków, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj {Sweet Chili} Pieczone Sajgonki Ze Słodkich Ziemniaków, Roladki Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Roladki Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić drożdże, ciepłą wodę i 1 łyżkę cukru w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
2
Odstawić 5 minut.
3
Dodaj pozostały cukier, słodkie ziemniaki, masło lub margarynę, sól i lekko ubite jajka. Wymieszać, aby dobrze wymieszać. Wymieszać w 3 szklankach mąki. Obracać się na lekko posypanej mąką powierzchni. Zagnieść 2 do 3 minut, dodając tylko tyle pozostałej mąki, aby zapobiec przywieraniu. Nie ugniataj zbyt mocno; gdy jest gładki, uformuj kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Umieść w naoliwionej misce i obróć, aby pokryć powierzchnię. Przykryć i niech podnieść o 1 godzinę lub dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Dziurkować i pozostawić ciasto na 2 minuty. Podziel na 16 do 20 kulek i umieść na nasmarowanej blasze lub na patelni o wymiarach 9x13 cali. Pozostawić do wzrostu aż do podwojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 12 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia6
Magazyn